SOS 10: Njiticka Bistrica – Heliopolis

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Edelweiss

SOS 10: Njiticka Bistrica – Heliopolis

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Obrazek
2.Ostien Rallye 1925
2.Rajd Orientyki 1925 / 2025

Dzień III
Super Odcinek Specjalny nr 10 / Meta 2.Rajdu Orientyki
TRUDNOŚĆ I
Obrazek

30 marca 1925 roku. godzina 20:10

Obrazek

Njiticka Bistrica – Heliopolis :

Heliopolis - techniczna stolica Orbity Mikronacji.
Miasto aktualnie jest w fazie ciągłej budowy ale spokojnie - najważniejsze arterie są przejezdne! Każdy z krajów Orbity w Heliopolis ma swój "kwartał", a docelowo mają się tutaj także przenieść ambasady innych krajów.
Heliopolis ma także stanowić zaplecze technologiczne dla krajów Orbity.

Rajdowcy na koniec wjadą na specjalnie zabezpieczoną bieżnię stadionu Cosmosu, gdzie zostaną także wręczone nagrody za Rajd i za cały sezon. To chyba pierwsza sytuacja w historii, gdzie przekraczających metę będzie dopingował krzyk kilkunastu, a może nawet kilkudziesięciu tysięcy gardeł kibiców na trybunach stadionu.

Autor: Ludwik Tomović

Łącznie do pokonania były 103,668 km.

---------

UWAGA: TO SUPER ODCINEK SPECJALNY NR 10, A ZARAZEM META 2.OSTIEN RALLYE 1925 - TUTAJ KIEROWCY DOKONUJĄ WPISU NA FORUM O WSKAZANEJ POWYŻEJ DACIE I GODZINIE... TANKOWANIE JEST ZABRONIONE.

UWAGA: Podczas tego odcinka możesz użyć następujących kodów lub grafik:
Obrazek Obrazek

Obrazek

Premie Czasowe (Trudność I)
1miejsce: -3 min.
2miejsce: -2 min.
3miejsce: -1 min.

Premie za Super Odcinek Specjalny
1miejsce: -15 min.
2miejsce: -10 min.
3miejsce: -5 min
4miejsce: -3 min.

Serdeczne podziękowania dla mecenasów tego wydarzenia:

Obrazek

RMAW i moja skromna osoba serdeczne dziękuje za zabawę i uczestnictwo wszystkim kierowcom, a także osobom zaangażowanym w organizację tego wydarzenia.

Słowa podziekowania za cały sezon pewnie jeszcze się ukażą, ale naprawdę dziekuje całemu społeczeństwu mikronacyjnemu za wspólne przeżywanie rajdów RMAW. To dla mnie byłzaszczyt.

Koniec sezonu. :)

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
Ignacy K Stempel
Sarmacja

Re: SOS 10: Njiticka Bistrica – Heliopolis

Post autor: Ignacy K »

Jestem
Prokrustir
Poland

Post autor: Prokrustir »

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Edelweiss

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Szanowni!

Ten sezon rajdu dobiega końca. Żegnamy się w Heliopolis, zacznę więc od podziękowań dla współorganizatorów 2. Rajdu Orientyki, który wypadł całkiem dobrze. Świetna robota @Adam i @Ludwik !

Równie serdecznie dziękuję członkom pozostałych ekip organizujących pozostałe sześć rajdów w ramach RMAW.

Chylę czoła także przed zespołem Centrum Kontroli Rajdowej - bez Was byłoby znacznie trudniej:
@Orjon Surma @Helwetyk @Sheldon Anszlus Lovelace @Franklin Garamond @Waksman - Merci bardzo!

No i na koniec, choć dzisiaj nie było go z nami chciałbym podziękować partnerowi z zespołu EspaGrün - Albert Fryderyk de Espada - nawet tego nie wiesz, ale kilkukrotnie byłeś dla mnie motywacją by walczyć o punkty. Parnerstwo pomimo kilku problemów chyba wyszło nam na dobre.

Wszystkim kierowcom i osobom zaangażowanym jeszcze raz dziękuję. To była nieopisana przyjemność wykonać dla Was ten ogrom pracy.

Do zobaczenia w kolejnym sezonie!
(-)Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson
Sarmacja

Post autor: Pavel van der Gibson »

Dziękuję za te kilka miesięcy rywalizacji :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Helwetyk Stempel
Leocja

Post autor: Helwetyk »

Obrazek

Matko Prokrastynacjo!
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
Obrazek
Orjon Surma Stempel
Leocja

Post autor: Orjon Surma »

Obrazek

Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim za ten pełen emocji, zwrotów akcji i nieprzewidywalnych momentów 6. sezon RMAW. Każdy kilometr spędzony na trasie był okazją do nauki i sprawdzenia własnych umiejętności. Niby to tylko głupie klikanie o konkretnych godzinach, ale ile mikrozawałów przez to przeżyłem, to moje... :P

Nie musiałem brać udziału w tym rajdzie, bo mistrzostwo zapewniłem sobie jeszcze przed nim, ale... chciałem. Zawsze człowieka jakoś ku temu ciągnie. ;) Zwycięstwo w klasyfikacji generalnej to ukoronowanie tego trudu i dowód na to, że konsekwencja i pasja przynoszą efekty. Szczególne podziękowania kieruję więc ku partnerowi z zespołu, @Helwetyk - to też Twoje dzieło!

Równie wielkie gratulacje przekazuję chociażby @Franklin Garamond, @AF de Espada czy @Pavel van der Gibson - po ostatnich dwóch rajdach widać, że rośnie mocna konkurencja dla BCZS, i wierzę, że w 7. sezonie będzie dzięki temu nieco ciekawiej niż do tej pory ;)

No i wielkie brawa dla Ojca Organizatora @Heinz-Werner Grüner - bo to dzięki jego zaangażowaniu i samozaparciu ścigamy się już w 37. rajdzie RMAW!

Jeszcze raz dziękuję za każdą rundę, każdy gorący doping i każdą chwilę, w której mogliśmy wspólnie dzielić radość z mikronacyjnego motorsportu.

Do zobaczenia w przyszłym sezonie!
Awatar użytkownika
Fatima Popow-Chojnacka Stempel
Sarmacja

Post autor: Fatima Popow-Chojnacka »

Dziękuję za sezon. Dobranoc.

Obrazek
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen
Polskie Mikronacje