Trzeba go będzie trochę kiedyś ożywićGuedes de Lima pisze: ↑10 lis 2022, 16:35:43 EH. Stare dzieje.No ale fajnie, że przetrwało. Eldorat najlepsze miejsce do życia. Smog zatykający płuca, to było to. <3

Trzeba go będzie trochę kiedyś ożywićGuedes de Lima pisze: ↑10 lis 2022, 16:35:43 EH. Stare dzieje.No ale fajnie, że przetrwało. Eldorat najlepsze miejsce do życia. Smog zatykający płuca, to było to. <3

Może doczekamy się "wariata" na miarę obecnych czasów, któremu uda się napędzić aktywność i ludzi do Eldoratu.
 Może doczekamy się "wariata" na miarę obecnych czasów, któremu uda się napędzić aktywność i ludzi do Eldoratu.

Ale może jakaś niesformalizowana działalność, jakiś instytut czy inny sposób na dzielenie się swoim doświadczeniem?Guedes de Lima pisze: ↑15 lis 2022, 08:49:37Na mnie nie ma co już liczyć. Wpadam od święta z sentymentu. Napiszę kilka postów i lecę dalej ale nieustannie trzymam kciuki za Sclavinię.

Dom Senior+ im. Emila Potockiego y Bahamonde w Eldoracie? Czemu nie...Ludwik pisze: ↑23 lis 2022, 19:58:28Ale może jakaś niesformalizowana działalność, jakiś instytut czy inny sposób na dzielenie się swoim doświadczeniem?Guedes de Lima pisze: ↑15 lis 2022, 08:49:37Na mnie nie ma co już liczyć. Wpadam od święta z sentymentu. Napiszę kilka postów i lecę dalej ale nieustannie trzymam kciuki za Sclavinię.

Brzmi dobrzeGuedes de Lima pisze: ↑23 lis 2022, 23:16:13Dom Senior+ im. Emila Potockiego y Bahamonde w Eldoracie? Czemu nie...Ludwik pisze: ↑23 lis 2022, 19:58:28Ale może jakaś niesformalizowana działalność, jakiś instytut czy inny sposób na dzielenie się swoim doświadczeniem?Guedes de Lima pisze: ↑15 lis 2022, 08:49:37
Na mnie nie ma co już liczyć. Wpadam od święta z sentymentu. Napiszę kilka postów i lecę dalej ale nieustannie trzymam kciuki za Sclavinię.

6 lat to może i nie jest wiele w Mikro, ale chyba nam wszystkim by się przydał. W brydża będziemy grali!
 6 lat to może i nie jest wiele w Mikro, ale chyba nam wszystkim by się przydał. W brydża będziemy grali!
Władze Konfederacji szarpnęłyby się i z budżetu dały środki na budowę willi dla emerytowanych bojowników o wolność i niezawisłość...