Jedziemy dalej, ale ciągle w stresie.

Klasyfikacja przedstawia się następująco(14:35):

Informuje również, że nie będzie mnie na następnym OS i tabelki powstaną dopiero po 20-stej, więc nieco dodatkowej dramaturgii na koniec sezonu wskazane.

No i nie odsłucham bo link nie działa xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 lip 2023, 14:26:34 Zachęcam Was do przesłuchania analizy sezonu numer IV i niewielkie odniesienie się do kolejnego sezonu.
Wszystkich zainteresowanym przypominam, że ruszamy wkrótce z nowym. Będzie to najprawdopodobnieja wrzesień lub październik. Będzie też troszkę nowinek technicznych, regulaminowych i udogodnień, ale spokojnie, dacie radę ogarnąć.
Zachęcam do odsłuchu, choć wiem, nudzę strasznie.
soundcloud.com/user-308769734/analiza-r ... al_sharing
Przy okazji, skoro zaszły pewne zmiany w planach organizacji kolejnych rajdów, zapraszam wszystkie kraje chcące współorganizować rajd do podjęcia rozmów.

https://soundcloud.com/user-308769734/a ... al_sharingLudwik pisze: ↑10 sie 2023, 17:25:28No i nie odsłucham bo link nie działa xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 lip 2023, 14:26:34 Zachęcam Was do przesłuchania analizy sezonu numer IV i niewielkie odniesienie się do kolejnego sezonu.
Wszystkich zainteresowanym przypominam, że ruszamy wkrótce z nowym. Będzie to najprawdopodobnieja wrzesień lub październik. Będzie też troszkę nowinek technicznych, regulaminowych i udogodnień, ale spokojnie, dacie radę ogarnąć.
Zachęcam do odsłuchu, choć wiem, nudzę strasznie.
soundcloud.com/user-308769734/analiza-r ... al_sharing
Przy okazji, skoro zaszły pewne zmiany w planach organizacji kolejnych rajdów, zapraszam wszystkie kraje chcące współorganizować rajd do podjęcia rozmów.