Ciof!

Nowy na Orbicie?
Przywitaj się!
Awatar użytkownika
Akrypa Ali Shariati
Bialenia

Ciof!

Post autor: Akrypa Ali Shariati »

Obrazek
Ciof!

Nigdy mnie tu nie było i miło mi pierwszy raz zajrzeć.
Jestem Akrypa Ali Shariati (von Primisz-Lichtenstein). W mikronacjach od 2011 roku, miasto urodzin Zielnybor w Teutonii.
Można mnie kojarzyć najbardziej z działalności w Republice Bialenii. Od pewnego czasu współtworzę reaktywowaną państwowość Bialeńską w postaci Dżamahiriji Bialeńskiej.

Sprawy czysto dyplomatyczne już potwierdziłam z @Ludwik więc mogę zająć się czysto turystyką.
Powiedziałabym, że chętnie coś podziałam ale w pierwszej kolejności są obowiązki w Bialenii a potem czuje obowiązek spróbować tworzyć aktywność w Teutonii, jednak w przyszłości na pewno będę chciała coś tu potworzyć - jeśli oczywiście będzie i chęć z drugiej strony.

Jeśli są do mnie jakieś pytania - coś chcecie mi tu polecić itd. To proszę śmiało, jestem mocno otwarta na wszelkie sugestie.
Z góry dziękuję za wszystko!
Obrazek
Awatar użytkownika
Ludwik Stempel
Orbita Mikronacji

Odznaczenia w Trizondalu

Odznaczenia w Slawonii

Re: Ciof!

Post autor: Ludwik »

Ciof!

W pełni turystycznie będę mógł zaprosić za jakiś miesiąc-dwa (o ile nic się po drodze nie wykrzyczy), gdzie ujrzą światło materiały tworzone w zaciszu privów na Discordzie.

Natomiast co do podziałania na luzie, to pełna dowolność, budujemy stolicę Orbity- Heliopolis, więc może to jakiś kierunek D działania?
Poza tym na szybko myśląc widzę możliwość przygotowania grafik, znaczków, może wsparcie przy organizacji Rajdu czy zajęcie się jakąś mniejszą miejscowością.

Oczywiście w razie jakichkolwiek pytań pozostaje do dyspozycji

Miłej zabawy na Orbicie :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dziedziniec Mikronacji”